Tisztelt Pécsi Polgárok!
 
Pécs kulturális központ, a tudomány, az innovatív megoldások, a kultúra otthona,
de nekünk ennél is több: a mi OTTHONUNK.
 
A tavasz folyamán 12 pontos vállalást tettem Pécs jövője érdekében. Első dolgaim egyike volt, hogy megkérdeztem a pécsieket, milyen problémákat, megoldandó feladatokat látnak városunkban. Kiemelten fontosnak tartom, hogy a polgármesteri program ne valamiféle diktátum legyen, hanem a város polgáraival egyeztetett, igényeiket figyelembe vevő, velük közösen felépített válasz a kihívásokra. Ha a választók megtisztelnek bizalmukkal, a város irányításában is ugyanerre fogok törekedni.
 
A város lakóitól rengeteg észrevételt, javaslatot kaptam, segítségükkel sok új és kreatív elem került be a programomba. Ezért mondhatom, hogy büszkén mutatom be ezt az 56 oldalas, hosszú hónapok munkájával elkészített, meglátásom szerint alapos és minden kihívásra választ adó programot.
 
Elsőként teszem közzé programom a pécsi polgármesteri székért induló jelöltek közül. Az anyagot közösen hirdetem meg a változást akaró ellenzéki pártokkal és civil szervezetek szövetségével, és talán mondhatom, hogy közösen azzal a sok pécsi polgárral, akik megtiszteltek bizalmukkal és hozzám fordultak gondolataikkal.
 
Mindenki Pécsért!
 

Péterffy Attila
A pécsi polgármesterjelölt
Mindenki Pécsért Egyesület