Péterffy Attila: tanulmányokra herdált százmilliók helyett aquaparkot a pécsieknek - pecsistop.hu

Péterffy Attila: tanulmányokra herdált százmilliók helyett aquaparkot a pécsieknek - pecsistop.hu

  • 2019.06.03.

Folytatja Tavaszi hadjáratát Péterffy Attila független és máig egyetlen pécsi polgármesterjelölt. Ezúttal azt vállalta, hogy helyére teszi a régóta húzódó, máris drága, de eddig teljesen eredménytelen pécsi élményfürdő ügyét.

Mint ismert, Péterffy Attila független pécsi polgármesterjelölt március 15-én útjára indította Tavaszi hadjárat Pécs jövője érdekében elnevezésű kampányát. Ennek keretében azóta minden héten olyan vállalást tett a nyilvánosság előtt, amelyet polgármesterré választása esetén számon kérhetnek rajta a pécsiek.

Az eddigi ígéretek között szerepelt egyebek mellett az atomtemető-mentes Pécs, a parkolás rendbetétele, a kátyúk felszámolása, modern, jól látható és megvilágított gyalogátkelők, valamint a Fidesz elszámoltatása helyben, különös tekintettel az eléggé nyilvánvalóan korrupciógyanús ügyekre.

Ezúttal a jó ideje, ám csak a vágyak, ígéretek, sejtések és tanulmányok szintjén létező pécsi aquapark ügyét vette elő a független polgármesterjelölt.

 - A pécsiek már régen szeretnének egy fürdőt, élményfürdőt, aquaparkot – mondta Péterffy Attila. - Ezzel szemben a városvezetés és a PSN Zrt. Vári Attila vezetésével már több százmillió forintot költött el mindenféle tanulmányra fürdőfejlesztés címén. Ám nem hogy egy kapavágás nem történt, még a végleges helye sincs meg a fürdőnek. Ideje, hogy helyére tegyük ezt is – a pécsi polgárok megérdemelnek egy színvonalas fürdőt.