Bemutatom Pécs 9-es számú választókerületében, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló képviselőjelöltet, Auth Istvánt

9-es számú választókerület: Ispitaalja, Szigeti külváros déli részre, Mártírok útja, Szabadság utca
 
Tisztelt Pécsiek, Kedves Barátaim!
 
Jó szívvel és őszinte megbecsüléssel mutatom be Auth István képviselőjelöltet, aki a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben indul a 9-es választókerületben.
 
István vállalkozó, vendéglátással foglalkozik. Tevékenykedett üzletvezetőként, majd 2011-től saját vállalkozásba fogott és azóta is éttermet üzemeltet. Ismeri a helyi viszonyokat, a vállalkozók kiszolgáltatott helyzetét, a munkaerőhiány okozta hátrányokat, és az emberek mindennapos gondjait. Mindez egyszerűen hangozhat, de vállalkozóként, pécsiként érzi, hogy cselekednie kell. Pontosan, megbízhatóan, Pécsért, mint ahogy azt eddig is tette minden erejével.
 
A 2014-es országgyűlési választások után döntötte el, hogy politizálni fog, mert a morgolódás helyett a tenni akarást választotta.
 
Amennyiben elnyeri az Önök bizalmát, - mint ahogy az enyémet már elnyerte - úgy azért fog dolgozni, hogy Pécs élhető, szerethető, helyi vállalkozásokra épülő, erős város legyen. István csapatban gondolkodik, az „egy mindenkiért, mindenki Pécsért” elvet vallja.
 
A képviselőjelölteket bemutató sorozatban ajánlom Őt, és mindazokat a személyeket, akik a Mindenki Pécsért Egyesület jelöltjeként összefogják a pécsi polgárokat, ellenzéki pártokat és civil szervezeteket. Azokat, akik megelégelték, hogy a város immáron tizedik esztendeje folyamatos válságban van, adósságot adósságra halmoz. Széleskörű összefogással, jelöltjeinkkel és Önökkel közösen, le fogjuk váltani a bajokért felelős jelenlegi vezetést.
 
Én bízom Auth Istvánban. Vele és a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló többi jelölttel közösen akarom szolgálni Önöket és városunkat, Pécset.
 
Péterffy Attila
A pécsi polgármesterjelölt
Mindenki Pécsért Egyesület
 
Kövessék István képviselőjelölti munkáját a Facebookon is!
>https://bit.ly/2MXM75w<