Bemutatom Pécs 8-as számú választókerületében, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló képviselőjelöltet, Zag Gábort

8-as választókerület: Egyetemváros
 
Tisztelt Pécsiek!
 
A képviselőjelölteket bemutató sorozatban azokat a személyeket ajánlom az Önök figyelmébe, akik a Mindenki Pécsért Egyesület jelöltjeként összefogják a pécsi polgárokat, ellenzéki pártokat és civil szervezeteket. Azokat, akik megelégelték, hogy a város immáron tizedik esztendeje folyamatos válságban van, adósságot adósságra halmoz. Széleskörű összefogással, jelöltjeinkkel és Önökkel közösen, le fogjuk váltani a bajokért felelős jelenlegi vezetést.
 
Zag Gábor képviselőjelölt illusztrálja, hogy Pécs befogadó város, ahová az emberek szívesen telepednének le. Gábor 34 éves, szülővárosából, Komlóról egyetemi tanulmányai révén került Pécsre. Azóta is itt él, pécsi lakos lett.
 
Gábor a Mindenki Pécsért Egyesület ellenzéki képviselőjelöltje a pécsi 8. számú választókerületben.
 
Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának dékáni hivatalvezetője. Mindig szeretett tenni másokért, a közösségért. Ezért fogadta el a Mindenki Pécsért Egyesület felkérését. Meggyőződése, hogy közös erővel valami újat és jót tudunk tenni városért, a város polgáraiért, az itt tanuló hallgatókért, diákokért, az ide érkező turistákért és mindenkiért, aki szívébe zárja ezt a hatalmas történelmi múlttal rendelkező várost.
 
Megválasztása esetén többek közt azon fog dolgozni, hogy a parkok, a kutyafuttatók és a közösségi terek fejlesztése, valamint felújítása kiemelten fontos legyen a városvezetés számára. Jelentősen erősítené a közbiztonságot, és az egyetemi hallgatóság bevonásával támogatná a polgárőrséget.
 
Gábor hisz a fentebb említett célokban és abban, hogy Pécsnek sikeres lehet a jövője. Ehhez azonban mindenkire szükség van!
 
Én bízom benne. Vele és a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló többi jelölttel közösen akarom szolgálni Önöket és városunkat, Pécset.
 
Péterffy Attila
A pécsi polgármesterjelölt
Mindenki Pécsért Egyesület
 
Kövessék Zag Gábor képviselőjelölti munkáját a Facebookon is!
>Zag Gábor - Mindenki Pécsért<