Bemutatom Pécs 7-es számú választókerületében, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló képviselőjelöltet, Pentz Thomast

Tisztelt Pécsi Polgárok!
 
Engedjék meg, hogy egy újabb ellenzéki képviselőjelöltet mutassak be, aki szintén érdemes az Önök bizalmára! Huszonhét éves, informatikus vállalkozó, pécsi polgár. Csak a legnagyobb tisztelettel tudok nyilatkozni róla és családjáról.
 
Ő Pentz Thomas, a Mindenki Pécsért Egyesület Pécs 7. számú választókerületében induló képviselőjelöltje.
Bár Thomas Stuttgartban született, gyökerei és szíve Pécshez kötik. Bányászcsalád volt az övék is, édesapja ismert és elismert vállalkozó. Olyan pénzügyi, befektetési szakember, aki több beruházást is megvalósított Pécsett. Családjának láthatóan fontos Pécs múltja, jelene és jövője.
 
Ő is egyike azoknak, akik a Mindenki Pécsért Egyesület képviselőjelöltjeként összefogják a pécsi polgárokat, ellenzéki pártokat és civil szervezeteket. Azokat, akik megelégelték, hogy a város immáron tizedik esztendeje folyamatos válságban van, adósságot adósságra halmoz. Széleskörű összefogással, jelöltjeinkkel és Önökkel közösen, le fogjuk váltani a bajokért felelős jelenlegi vezetést.
 
Thomas diákként több területen dolgozott. Gyorsétteremben volt konyhai kisegítő és pultos, majd részt vett egy ma is működő alkatrészüzlet és szerviz megalapításában. Tanult Németországban, Amerikában és Magyarországon. Közgazdasági egyetemi tanulmányai mellett vágott bele vállalkozásába, melyet három éve a nulláról épített fel üzlettársával. Informatikai cégük most közel két tucat embert foglalkoztat.
 
Hisz benne, hogy képviselőként sokat tehet a város fejlődéséért. Megítélése szerint átlátható, következetes és tisztességes munkára van szükség. Nemzetközi tapasztalatait felhasználva gyors és költséghatékony megoldásokat kínál a helyi problémákra. Mindezt annak érdekében, hogy egy modern, nemzetközileg is versenyképes és élhető lakóhelyet teremtsünk mindannyiunk számára itt, Pécsett!
 
Én bízom benne. Vele és a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló többi jelölttel közösen akarom szolgálni Önöket és városunkat, Pécset.
 
Péterffy Attila
A pécsi polgármesterjelölt
Mindenki Pécsért Egyesület
 
Kövessék Thomas képviselőjelölti munkáját a Facebookon is, az alábbi linkre kattintva!
> https://bit.ly/2Z0XxM8 <