Bemutatom Pécs 6-os számú választókerületében, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló képviselőjelöltet, Horváth Tamást

6-os számú választókerület: Budaiváros, Tettye
 
Tisztelt Pécsiek, Kedves Barátaim!
 
Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljak egy tüke pécsi, nagycsaládos képviselőjelöltet, Horváth Tamást. Tamás és felesége öt gyermeket nevelnek, és ez a tény már önmagában megbecsülésre méltó. Bevallom, hogy első találkozásunk alkalmával már belopta magát a szívembe ezzel.
 
Sokaknak nem kell bemutatnom Tamást, ugyanis Pécs közismert és elismert írójáról van szó, akinek a nevéhez olyan művek fűződnek, mint az Öt torony és a Tündérváros.
 
Vele együtt ajánlom Önöknek azokat a személyeket, akik a Mindenki Pécsért Egyesület képviselőjelöltjeként összefogják a pécsi polgárokat, ellenzéki pártokat és civil szervezeteket. Azokat, akik megelégelték, hogy a város immáron tizedik esztendeje folyamatos válságban van, adósságot adósságra halmoz. Széleskörű összefogással, jelöltjeinkkel és Önökkel közösen, le fogjuk váltani a bajokért felelős jelenlegi vezetést.
 
Tamás már az egyetemi évei alatt irodalmi újságot alapított és szerkesztett, később négy éven keresztül volt a pécsi Jelenkor folyóirat munkatársa. Tíz éven keresztül vezette a kultikussá vált Café Dante kávéházat, mely azóta is hiányzik a város vendéglátós és kulturális térképéről. Az utóbbi években több pécsi étteremben, valamint Hollandiában egy komphajón dolgozott szakácsként. Ezután történt az ominózus eset, amikor kirúgták az “elvtársak” a pécsi Református Gimnázium iskolai konyhájáról, miután beszédet mondott egy civil tüntetésen.
 
Én bízom benne. Vele és a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló többi jelölttel közösen akarom szolgálni Önöket és városunkat, Pécset.
 
Péterffy Attila
A pécsi polgármesterjelölt
Mindenki Pécsért Egyesület
 
Kövessék Horváth Tamás képviselőjelölt munkáját a Facebookon is!
>Horváth Tamás - Mindenki Pécsért<