Bemutatom Pécs 5-ös számú választókerületében, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló képviselőjelöltet, Topán Lászlót

5-ös számú választókerület: Mecsekoldal, Szkókó, Bálicstető
 
Tisztelt Pécsi Polgárok!
 
Újabb naphoz érkeztünk, ezért újabb két ellenzéki képviselőjelöltet ajánlok figyelmükbe. Elsőként hadd mutassam be Topán Lászlót. Laci is egyike azoknak, akik a Mindenki Pécsért Egyesület képviselőjelöltjeként összefogják a pécsi polgárokat, ellenzéki pártokat és civil szervezeteket. Azokat, akik megelégelték, hogy a város immáron tizedik esztendeje folyamatos válságban van, adósságot adósságra halmoz. Széleskörű összefogással, jelöltjeinkkel és Önökkel közösen, le fogjuk váltani a bajokért felelős jelenlegi vezetést.
 
Topán László képviselőjelölt a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben indul Pécs 5. számú választókerületében.
 
Laci 39 éves, kétgyermekes családapa. Tanár, pedagógusként dolgozik a közoktatásban. Életének jelentős részét az teszi ki, hogy gyermekeink ismereteit gazdagítja, tudásukat gyarapítja. Önálló gondolkodásra, cselekvésre és együttműködésre tanít az iskolában. Így ő már felelősséget vállal a pécsiekért, a jövő nemzedékéért. Most a nagyobbak felé fordul a figyelme. A polgárok, a városlakók felé. Őket is szeretné bevonni a demokrácia, az egészséges és környezettudatos életmód ismereteibe. Tanítani őket és tanulni tőlük, velünk együtt, a pécsiekkel.
Tájfutó, barlangász és természetjáró. Ismeri a körülöttünk lévő természet szépségeit, és óvja is azokat. Nem sok hely található a Mecsek erdeiben, amit ő ne ismerne.
 
Én bízom benne. Vele és a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló többi jelölttel közösen akarom szolgálni Önöket és városunkat, Pécset.
 
Péterffy Attila
A pécsi polgármesterjelölt
Mindenki Pécsért Egyesület
 
Kövessék Topán László képviselőjelölt munkáját a Facebookon is!
>Topán László - Momentum<