Bemutatom Pécs 4-es számú választókerületében, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló képviselőjelöltet, Sajgó Györgyöt

Bemutatom Pécs 4-es számú választókerületében, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló képviselőjelöltet, Sajgó Györgyöt

  • 2019.08.09.
4-es választókerület: Pécsbánya, Gyükés, Gesztenyés, Rigóder
 
Tisztelt Pécsi Polgárok!
 
Engedjék meg, hogy bemutassam a változást akaró ellenzék következő képviselőjelöltjét, Sajgó Györgyöt, aki nap mint nap emberéleteket ment, hiszen mentőápolóként, állomásvezetőként dolgozik.
 
Gyuri is egyike azoknak, akik a Mindenki Pécsért Egyesület képviselőjelöltjeként összefogják a pécsi polgárokat, ellenzéki pártokat és civil szervezeteket. Azokat, akik megelégelték, hogy a város immáron tizedik esztendeje folyamatos válságban van, adósságot adósságra halmoz. Széleskörű összefogással, jelöltjeinkkel és Önökkel közösen, le fogjuk váltani a bajokért felelős jelenlegi vezetést.
 
Sajgó György képviselőjelölt, aki a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben indul Pécs város 4-es számú választókerületében.
 
Két kisgyermek édesapja és egy kitartó feleség férje. Legtöbb esetben ők - a mentősök, az orvosok, az ápolók - szoktak értünk szolgálatot teljesíteni és felelősséget vállalni, György pedig továbbra is ezt szeretné tenni, de már a szélesebb közösség érdekében.
Gyermeke születése megváltoztatta életét, ekkor érezte azt, hogy biztonságos és kiszámítható jövőt kell biztosítanunk az utánunk következő generációknak. Emiatt fordult a politikai felé. A rendszerszintű hibák észrevétele adtak inspirációt számára. Ezek ellen szeretne tenni, hiszen szerinte elszenvedői mi, Pécsiek vagyunk.
 
Azonnal szeretne segíteni, ehhez pedig kiváló partner lehet az összefogás, amely garancia arra, hogy Pécs városát ismét fejlődő pályára állítsuk.
 
Én bízom benne. Vele és a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló többi jelölttel közösen akarom szolgálni Önöket és városunkat, Pécset.
 
Péterffy Attila
A pécsi polgármesterjelölt
Mindenki Pécsért Egyesület
 
Kövessék Sajgó György képviselőjelölt munkáját a Facebookon is!
> Sajgó György - Momentum <