Bemutatom Pécs 2-es számú választókerületében, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló képviselőjelöltet, Hencsei Zsoltot

Bemutatom Pécs 2-es számú választókerületében, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló képviselőjelöltet, Hencsei Zsoltot

  • 2019.08.08.
2-es választókerület: Meszes, Szabolcs, Szabolcsfalu
 
Tisztelt Pécsi Polgárok!
 
Engedjék meg, hogy a mai nap folyamán még egy jelöltet bemutassak Önöknek. Ő Hencsei Zsolt, Pécs város 2-es számú egyéni választókerületének képviselőjelöltje.
 
Hencsei Zsolt, olyan képviselőjelölt, aki hisz az összefogás erejében. Rendezett családi háttérrel rendelkezik, egy fiúgyermek boldog édesapja. Meszesen született, ott is nőtt fel és végezte tanulmányait. Pécsi, tüke.
 
Épületgépész szakmával, 24 éven át a Dél-Dunántúli Gázszolgáltató Zrt. csapatát erősítette. Ma már az ugyanezzel a területtel foglalkozó vállalkozását vezeti. Fontos számára a pécsi lakosok szolgálata. Az Önökért, pécsiekért dolgozó többi kisvállalkozás sikerét is szem előtt tartja.
 
Jelenleg nem látja azt, hogy megfelelően lennének menedzselve a kis és középvállalkozók. Megítélése szerint, ha a helyi adózást is figyelembe vesszük, akkor éppen az ellehetetlenítésük folyik, ezért kiemelten fontosnak tartja, hogy a helyi vállalkozásokat erősító program valósuljon meg.
 
Születése óta a városban él, alaposan ismeri a helyben fennálló problémákat és az ebből adódó feladatokat is. Ezek megoldását az ellenzéki szövetség képviselőivel együtt akarja véghez vinni. Pécs jövőjét olyan jelöltekkel akarja formálni, akik készen állnak a temérdek feladat megoldására, nem csupán azt várják, hogy valaki felettük állva megmondja az egyetlen „jó” irányt.
 
Szerinte is ez az az összefogás a garancia arra, hogy Pécs városát ismét fejlődő pályára állítsuk.
 
Én bízom benne. Vele és a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló többi jelölttel közösen akarom szolgálni Önöket és városunkat, Pécset.
 
Péterffy Attila
A pécsi polgármesterjelölt
Mindenki Pécsért Egyesület