Bemutatom Pécs 16-os számú választókerületében, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló képviselőjelöltet, Bognár Szilviát

Bemutatom Pécs 16-os számú választókerületében, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló képviselőjelöltet, Bognár Szilviát

  • 2019.08.15.
16-os választókerület: Rózsadomb keleti fele, Eszék utca, Tildy Zoltán utca egy része
 
Tisztelt Választók!
 
Engedjék meg, hogy nagy örömömre, ismét egy hölgy bemutatásával folytassam a sort. Azt a sort, amelyben ajánlom Önöknek azokat a személyeket, akik a Mindenki Pécsért Egyesület képviselőjelöltjeként összefogják a pécsi polgárokat, ellenzéki pártokat és civil szervezeteket. Azokat, akik megelégelték, hogy a város immáron tizedik esztendeje folyamatos válságban van, adósságot adósságra halmoz. Széleskörű összefogással, jelöltjeinkkel és Önökkel közösen, le fogjuk váltani a bajokért felelős jelenlegi vezetést.
 
Ő nem más, mint Bognár Szilvia. Örülök, hogy elfogadta az ellenzéki szövetség felkérését, hiszen a hölgyek, édesanyák fontosak családjainkban, munkahelyeinken, mindenütt.
 
Bognár Szilvia képviselőjelölt, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben indul Pécs város 16-os számú választókerületében.
 
Szilvia Fejér megyében született, de 1992 óta Pécsett élő, háromgyermekes édesanya. Számára az empátia, mások segítése, minden munkája során és magánéletében is fontos volt. Különös figyelemmel fordult minden nehéz sorsú ember felé. A tanulási problémákkal küzdő gyermekeknek hangoskönyveket jelentetett meg és adományozott oktatási intézmények könyvtárainak. Dolgozott a helyi sajtó riportereként, valamint az uniós projektek és a helyi közösségi közlekedés szolgáltatójának szóvivőjeként.
 
Hisz az élethosszig tartó tanulás fontosságában. A Pécsi Tudományegyetemen folytatott tanulmányai során politikai elemző, kommunikáció - és médiaszakértő képesítéseket szerezett.
 
Sokáig úgy gondolta, hogy nincs keresnivalója a politika világában, mert inkább a szakmai munkára kíván koncentrálni. Az elmúlt tíz év döbbentette rá, hogy ahhoz, hogy szakmai munkát végezhessen minden elhivatott, tehetséges ember és majdan gyermekei is, csatasorba kell állnia.
 
Bízik abban, hogy a hamarosan óvodás korba lépő kislánya és fiatal felnőtt fiai büszkék lesznek rá, és Pécsett, a szülővárosukban találják meg a teljességhez vezető útjukat!
 
Én bízom benne. Vele és a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló többi jelölttel közösen akarom szolgálni Önöket és városunkat, Pécset.
 
Péterffy Attila
A pécsi polgármesterjelölt
Mindenki Pécsért Egyesület