Bemutatom Pécs 13-as számú választókerületében, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló képviselőjelöltet, Csaba Istvánt

Bemutatom Pécs 13-as számú választókerületében, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló képviselőjelöltet, Csaba Istvánt

  • 2019.08.14.
13-as választókerület: Régi Kertváros, Postavölgy, Nagyárpád, Lahti utca, Malomvölgyi Szociális Otthon
 
Tisztelt Pécsi Polgárok!
 
Engedjék meg, hogy bemutassam a Mindenki Pécsért Egyesület legifjabb képviselőjelöltjét, a 23 esztendős Csaba Istvánt.
 
Ő is egyike azoknak, akik a Mindenki Pécsért Egyesület képviselőjelöltjeként összefogják a pécsi polgárokat, ellenzéki pártokat és civil szervezeteket. Azokat, akik megelégelték, hogy a város immáron tizedik esztendeje folyamatos válságban van, adósságot adósságra halmoz. Széleskörű összefogással, jelöltjeinkkel és Önökkel közösen, le fogjuk váltani a bajokért felelős jelenlegi vezetést.
Csaba István képviselőjelölt, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben indul Pécs város 13. számú választókerületében.
 
Szeretem a fiatalos lendületét, tiszteletre méltó tenni akarását és a kifogyhatatlan energiáját. István a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Nemzetközi tanulmányok és Politikatudományok szakos hallgatója. Tizenhét éves kora óta elhivatottan foglalkozik a közélettel és a helyi közösségekkel. Felelősségteljesen és céltudatosan végzi feladatait a Societas ifjúsági mozgalom pécsi vezetőjeként és országos elnökségi tagjaként. Ezt az alázatos, tisztességes munkát szeretné elvégezni a 13-as választókerületben élők képviseletében is.
 
István már az első pillanattól kezdve beleszeretett a város sokszínűségébe, történelmébe és mediterrán hangulatába. Pécsett szeretne családot alapítani és tenni a város jövőjéért. Azért fogadta el a Mindenki Pécsért Egyesület felkérését a képviselőjelöltségre, mert szerinte is ez a széleskörű, minden valódi ellenzéki erőt tömörítő összefogás az, amely képes arra, hogy változás legyen Pécsett.
 
Szívéhez Kertváros áll a legközelebb és sajnálattal látja azt, hogy Nagyárpádot és Postavölgyet is elhanyagolja, peremkerületként kezeli a jelenlegi városvezetés és a helyi önkormányzati képviselő. Ezt a kátyús, járda nélküli utak, rendezetlen buszmegállók és az elhanyagolt játszóterek is látványossá teszik a térségben. Mintha nem is Pécsett lennénk! István számára ezért kiemelt fontossággal bír, hogy az Önök igényeinek megfelelően, megoldja a felmerülő problémákat, és küzdeni fog azért, hogy mindenkit egyenlő pécsi polgárként kezeljen a városvezetés, ne legyenek kiváltságosak és elhanyagoltak.
 
Én bízom benne. Vele és a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló többi jelölttel közösen akarom szolgálni Önöket és városunkat, Pécset.
 
Péterffy Attila
A pécsi polgármesterjelölt
Mindenki Pécsért Egyesület
 
Kövessék István képviselőjelölti munkáját a Facebookon is!
>Csaba István<