Bemutatom Pécs 12-es számú választókerületében, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló képviselőjelöltet, Ágoston Andreát

Bemutatom Pécs 12-es számú választókerületében, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló képviselőjelöltet, Ágoston Andreát

  • 2019.08.14.
12-es választókerület: Rácváros, Patacs, Ürög
 
Tisztelt Pécsiek, Kedves Barátaim!
 
Fogadják olyan szeretettel Ágoston Andreát, mint amilyen szeretettel és örömmel én fogadtam csatlakozását. Aktivitása és eltökéltsége sokak számára tette szimpatikussá őt. Egy igazi harcos amazon, a hatalom és az igazságtalanság kérlelhetetlen ellenfele, akit pont ezért is támad a helyi propaganda. Biztosíthatom Önöket, hogy Andrea képviselőként is hasonló harciassággal és eltökéltséggel fog küzdeni a 12-es választókerületben élőkért.
 
Jobbító szándéka az én elismerésemet is kivívta. Vele együtt ajánlom Önöknek azokat a személyeket, akik a Mindenki Pécsért Egyesület képviselőjelöltjeként összefogják a pécsi polgárokat, ellenzéki pártokat és civil szervezeteket. Azokat, akik megelégelték, hogy a város immáron tizedik esztendeje folyamatos válságban van, adósságot adósságra halmoz. Széleskörű összefogással, jelöltjeinkkel és Önökkel közösen, le fogjuk váltani a bajokért felelős jelenlegi vezetést.
 
Ágoston Andrea képviselőjelölt, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben indul Pécs város 12. számú választókerületében.
 
Házas, büszke gyermekorvos fiára és két kis unokájára. Hosszabb ideig dolgozott kórházi ápolóként, majd rádiós riporterként. Később Olaszországba terelte a sors. Ott pincérként és szakácsként is dolgozott. Tapasztalatait és tudását tovább kamatoztatva, szakképzett idegenvezető lett. Megszerzett ismereteivel, szervezőképességével és tenni akarásával vállalja a képviselői feladatokat. Szeretné városa javára fordítani minden energiáját. Az elmúlt néhány esztendőben már azon dolgozott, hogy a pécsi politikában a helyi és demokratikus kezdeményezések kiemelt figyelmet kapjanak. Olyan ügyekre próbált és próbálja a figyelmét fókuszálni, melyekről a központilag vezérelt sikerpropaganda hallgat, mint például a “Szabadság kis körei”. Ami a szívén, az a száján.
 
Biztosíthatok róla mindenkit, ha a választók bizalmát elnyeri, akkor személyével nem a „bólogató Jánosok” számát szaporítja majd a pécsi közgyűlésben, hanem azokét, akik szerint Pécs és lakói jobb sorsot érdemelnek.
 
Én bízom benne. Vele és a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló többi jelölttel közösen akarom szolgálni Önöket és városunkat, Pécset.
 
Péterffy Attila
A pécsi polgármesterjelölt
Mindenki Pécsért Egyesület
 
Kövessék Andrea képviselőjelölti munkáját a Facebookon is!
>Ágoston Andrea - Párbeszéd<