Bemutatom Pécs 11-es számú választókerületében, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló képviselőjelöltet, Nyőgéri Lajost

11-es választókerület: Uránváros
 
Tisztelt Választópolgárok!
 
Engedjék meg, hogy bemutassam Önöknek Nyőgéri Lajos képviselőjelöltet, aki a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben indul Pécs város 11. számú választókerületében.
 
Lajos házas, 4 gyermek büszke édesapja. Közel három évtizede foglalkozik a közélettel. Neve sokak fülében ismerősen csenghet. Bátran vállalja azt, hogy a helyi közösségek érdekeinek képviselete nem csak a munkája, hanem a hivatása is. 2002-től 2014-ig önkormányzati képviselőként a város érdekeit is szem előtt tartva, már dolgozott az Uránvárosban élőkért. Ezen időszak alatt indulhattak el az egyes közösségi terek, intézmények, óvodák és iskolák felújításai is. 2014-ig tagja volt Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának. Határozott véleményét minden egyes testületi ülésen kifejtette. Eltökélt szándéka, hogy Uránváros a régi fényében tündökölhessen, nem úgy, mint a piac “felújításának” esetében. Biztos vagyok benne, hogy Lajos rá fog szolgálni az Önök bizalmára is.
 
Őt is együtt ajánlom azokkal a személyekkel, akik a Mindenki Pécsért Egyesület képviselőjelöltjeiként összefogják a pécsi polgárokat, ellenzéki pártokat és civil szervezeteket. Azokat, akik megelégelték, hogy a város immáron tizedik esztendeje folyamatos válságban van, adósságot adósságra halmoz. Széleskörű összefogással, jelöltjeinkkel és Önökkel közösen, le fogjuk váltani a bajokért felelős jelenlegi vezetést.
Én bízom benne. Vele és a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló többi jelölttel közösen akarom szolgálni Önöket és városunkat, Pécset.
 
Péterffy Attila
A pécsi polgármesterjelölt
Mindenki Pécsért Egyesület