Bemutatom Pécs 10. sz. választókerületében, a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló képviselőjelöltet, Siposné Bikali Évát

10-es számú választókerület: Alsómakár-Makár-Felsőmakár egy része, Csoronika, Aranyhegy, Donátus, Bálics egy része, Deindol, Középdeindol, Szentkút
 
Tisztelt Pécsiek, Kedves Barátaim!
 
Siposné Bikali Évát több okból is figyelmükbe ajánlom!
 
Mindannyian tudjuk, hogy a nők mennyi teherrel küzdenek! Rátermett női képviselők nélkül, nem működhet egyetlen demokratikus szervezet sem! Évának két kislánya van, 13- és 11 évesek. Rendezett családban élnek. Nagyobb gyermeke transzplantáción esett át, így kapcsolódott be több egészségügyi civil szervezet munkájába. E tevékenységével sokak tiszteletét kivívta környezetében.
 
Éva eddigi életében nem játszott szerepet a politika, most azonban úgy látja, hogy neki is tennie kell a változásért, képviselőként szeretne dolgozni Pécsért, az itt élő emberekért! Siposné Bikali Éva azért fogadta el a Mindenki Pécsért Egyesület felkérését a pécsi 10-es számú választókerületben való indulásra, mert szerinte is csak a széleskörű ellenzéki- és civil összefogás eredményezhet változást városunk életében.
 
Vele, együtt ajánlom Önöknek azokat a személyeket, akik a Mindenki Pécsért Egyesület képviselőjelöltjeként, összefogják a pécsi polgárokat, ellenzéki pártokat és civil szervezeteket. Azokat, akik megelégelték, hogy a város immáron tizedik esztendeje folyamatos válságban van, és adósságot adósságra halmoz. Széleskörű összefogással, jelöltjeinkkel, és Önökkel közösen, le fogjuk váltani a bajokért felelős jelenlegi vezetést.
 
Bízom Évában is. A szavazófülke magányában ne felejtsék el a nevét. Ő Siposné Bikali Éva. Vele és a Mindenki Pécsért Egyesület színeiben induló többi jelölttel közösen akarom szolgálni Önöket és városunkat, Pécset.
 
Péterffy Attila
A pécsi polgármesterjelölt
Mindenki Pécsért Egyesület